Over ons

 

Vivienne van Amelsfoort Trouwringen

 
Sinds 1919 maken diverse generaties van Amelsfoort trouwringen, het symbool voor de ultime liefde. 
 
Opa van Amelsfoort smeedde de trouwringen ambachtelijk achter de werkbank. De volgende generaties deden dit en Vivienne van Amelsfoort doet dit nu nog in de provincie hoofdstad Den Bosch. Een oude ambachtelijke goudsmids traditie die laat zien dat juist wij als van Amelsfoort juweliers en goudsmeden echt werk maken van een hele bijzondere dag in uw leven, “Uw verlovings en/of Trouwdag”.
 
Om deze dag tot een succes te maken is het uitzoeken van de trouwringen een heel belangrijk, bijzonder en vooral tijdrovend werkje.
Vivienne van Amelsfoort, de vierde generatie, maakt van dit moment een hoogtepunt. Wij nodigen u graag uit om geheel vrijblijvend in onze winkel en atelier te komen kijken. U vind dan ook alles achter een deur. Wij zullen u alle collecties van verschillende internationale topmerken laten zien. Modellen van eenvoudig half rond geelgoud, witgoud, bicolor en andere legeringen, met of zonder diamant, u bepaalt de keuze richting.
 
Mocht er bij de met smaak uitgezochte collectie niet uw keuze zijn, dan heeft Vivienne natuurlijk ook haar goudsmeden. Het zijn juist de meester-goudsmeden die u adviseren en samen met u in het atelier uw trouwringen gaan ontwerpen. Dan wel in een was model of samen schetsen tot er een uniek model uit komt met een bijzonder karakter en dat bovenal geheel naar uw eigen idee. Alle creativiteit kunt u in ons atelier kwijt!
 
De keuze is reuze te noemen. De beslissing ligt bij u, maar besef wel dat al bijna 100 jaar de goudsmids famillie van Amelsfoort met hun creatieve eigentijdse ideeën al vele liefdes beklonken heeft door het vakmanschap van Vivienne van Amelsfoort. Wij houden tradities met glorie in ere.
 
Wij nodigen u uit om samen met een van ons, onder het genot van een glaasje champange of een kopje koffie, eens geheel vrijblijvend door onze collectie te komen kijken bij ons in de winkel of op de website trouwringen-den-bosch.nl
 
 
Uw Trouwringen Specialist Vivienne van Amelsfoort
Juwelier/ Diamantair /Meestergoudsmeden
in Den Bosch